| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Styper

Dołączył: 25 Lis 2008 Posty: 181 Skąd: Poznan Ulubiona gra: Hoedown/Duet/ Ulubiony uczestnik: Brad Sherwood
|
Wysłany: Pon Lut 01, 2010 4:57 pm Temat postu: |
|
|
Mua bedem kiedy¶ tam. Wpisywaæ mnie na Liste . !!!!! Hakunamatata (makaka) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
IntoDark
Dołączył: 05 Kwi 2009 Posty: 241 Skąd: Kielce Ulubiona gra: Scenki z Kapelusza, Pomocne Dłonie, Inforeklama Ulubiony uczestnik: Ryan Colin Greg Brad Josie
|
Wysłany: Czw Lut 04, 2010 4:01 pm Temat postu: |
|
|
Zapraszam na odcinek g³osowy, który odbêdzie siê w sobotê(6.01) o godz. 13.
Publiczno¶æ mile widziana. Proszê o potwierdzenie obecno¶ci przez graczy. Je¿eli nie bêdzie Wam pasowaæ godzina-proszê napisaæ na priv, je¿eli nie pasuje dzieñ-znajd¼cie sobie zmiennika. _________________ Somewhere deep inside: I hate you
But I always lie... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Denmark
Ulubiona gra: Najwiêksze przeboje,Inforeklama Ulubiony uczestnik: Colin Mochrie
|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 8:06 pm Temat postu: |
|
|
A czy nie lepiej by³o by to zrobic ok.20? Wtedy wiêkszo¶ci by podpasowalo. _________________ House:Co jeszcze ciê podnieca? Narkotyki? Przypadkowy seks? Ostry seks? Przypadkowy, ostry seks? Jestem lekarzem, powinienem to wiedzieæ.”
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
joan

Dołączył: 30 Lip 2009 Posty: 288 Skąd: Ostrowiec Św. Ulubiona gra: Dwie kwestie,Inforeklama,Pilot Ulubiony uczestnik: Ryan,Colin,Greg
|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 8:27 pm Temat postu: |
|
|
Niestety nie,bo je¶li chodzi np o mnie za du¿y t³ok w domu wtedy bêdzie a tak o tej godzinie tylko rodzicielka bêdzie siê krz±taæ po hacjendzie tak¿e...chyba lepiej mieæ jedn± osobê za plecami ni¿ 3,nie s±dzisz?
Og³aszam wszem i wobec...MAM MIKROFON!*
*-to znaczy jeszcze go nie ma,ale ju¿ mam zaklepany,jutro tylko po niego wyskoczê z cha³upy i gitarrrra.
 _________________ 'Nie prędkich jest bieg
ani mężnych wojna.
Czas i przypadek jest we wszystkim.
Porażka przychodzi znienacka'
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Styper

Dołączył: 25 Lis 2008 Posty: 181 Skąd: Poznan Ulubiona gra: Hoedown/Duet/ Ulubiony uczestnik: Brad Sherwood
|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 8:36 pm Temat postu: |
|
|
Nie gitarrrra tylko mikrofon. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Styper

|
Wysłany: Sob Lut 06, 2010 11:30 am Temat postu: |
|
|
Niestety (albo stety) nie dam rady dzisiaj wyst±piæ... Sorka. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wendy
Dołączył: 27 Lis 2009 Posty: 130 Skąd: KMK Ulubiona gra: Dziwni reporterzy Ulubiony uczestnik: Colin
|
Wysłany: Sob Lut 06, 2010 11:47 am Temat postu: |
|
|
To o której jest ten odcinek i czy w ogóle jest? _________________ Cute kitty, cute kitty. Kitty died five years ago! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
joan

Dołączył: 30 Lip 2009 Posty: 288 Skąd: Ostrowiec Św. Ulubiona gra: Dwie kwestie,Inforeklama,Pilot Ulubiony uczestnik: Ryan,Colin,Greg
|
Wysłany: Sob Lut 06, 2010 11:57 am Temat postu: |
|
|
No o 13 jest.  _________________ 'Nie prędkich jest bieg
ani mężnych wojna.
Czas i przypadek jest we wszystkim.
Porażka przychodzi znienacka'
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wendy
Dołączył: 27 Lis 2009 Posty: 130 Skąd: KMK Ulubiona gra: Dziwni reporterzy Ulubiony uczestnik: Colin
|
Wysłany: Sob Lut 06, 2010 12:08 pm Temat postu: |
|
|
A gdzie? I trzeba zainstalowaæ jaki¶ specjalny program? _________________ Cute kitty, cute kitty. Kitty died five years ago! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
joan

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
TadekDDZ

DołączyÅ‚: 01 Sty 2008 Posty: 1504 SkÄ…d: Wroc³aw Ulubiona gra: Narracja, Misja Nieprawdopodobna Ulubiony uczestnik: Tony Slattery, Drew Carey
|
Wysłany: Nie Lut 07, 2010 3:27 pm Temat postu: |
|
|
Sprawa wygl±da tak.
Sam odcinek zosta³ zakodowany jakim¶ dziwnym kodekiem, którego ¿aden z moich konwerterów nie obs³uguje, a parê ich mam. Na szczê¶cie mo¿na plik odtwarzaæ. W³a¶nie z powodu dziwnego kodeka prawdopodobnie zostanie on niepociêty i nieobrobiony. Natomiast uda³o mi siê go przekonwertowaæ na MP3, wiêc bêdzie w miarê dobry do ¶ci±gniêcia (ok 70mb). Wstawiê go do netu jutro.
Podobnie z zapisem rozmów po odcinku. Te¿ dziwny format nieobs³ugiwany przez konwertery.
Je¶li kto¶ ma cierpliwo¶æ, pomys³ i trochê miejsca na dysku, mogê podes³aæ oba pliki. _________________ Frank Woodley: Some people have innie bellybuttons, some have outie bellybuttons. I have innie penis. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adis91

Ulubiona gra: Narracja Ulubiony uczestnik: Ryan Stiles
|
Wysłany: Nie Lut 07, 2010 10:50 pm Temat postu: |
|
|
Je¶li masz ju¿ MP3, to próbowa³e¶ programem GoldWave? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
TadekDDZ

DołączyÅ‚: 01 Sty 2008 Posty: 1504 SkÄ…d: Wroc³aw Ulubiona gra: Narracja, Misja Nieprawdopodobna Ulubiony uczestnik: Tony Slattery, Drew Carey
|
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 12:09 am Temat postu: |
|
|
Próbowa³em wszystkim co mam, GoldWavem te¿, nawet próbowa³em pod³o¿yæ d¼wiêk pod obraz i skleiæ i nic. _________________ Frank Woodley: Some people have innie bellybuttons, some have outie bellybuttons. I have innie penis. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|